HET VERHAAL
VAN THE HARVEST

Voor ons zijn boeren de echte sterren op deze wereld! Dag in dag uit wordt er kei-hard gewerkt om er voor te zorgen dat wij niks te kort komen. Met The Harvest staan we voor een voedselketen waarin de boer ook niks te kort komt en kan investeren in een duurzame toekomst. Voor ons betekent dit werken in harmonie met de natuur en de bodem gezond houden voor toekomstige generaties.

Vanuit een diepe overtuiging dat door direct samen te werken met boeren we het systeem kunnen veranderen serveren we iedere dag met heel veel plezier (h)eerlijke Harvest Bowls. Na een succesvolle crowdfunding opende de eerste zaak in Rotterdam in 2018 en sinds 2021 zijn we ook in Delft te vinden. Daar stoppen we niet, het is ons doel heel Nederland te veroveren met onze gezonde, pure en seizoensgebonden ‘Harvest Bowls’!

Tot snel,

Wessel

“Harvesting change, one bowl at a time”

ONZE
MISSIE & VISIE

Onze Visie

Onze Visie

Goed eten is het fundament van onze samenleving. (H)eerlijk eten van boeren die we kennen houdt ons en de planeet gezond. Door lokaal en seizoensgebonden te eten kunnen we een sterke band opbouwen met boeren en worden we geprikkeld om na te denken over onze eigen positie binnen ecosystemen.

Als je gevoel hebt bij wat je eet, ontstaat waardering voor de wereld achter de zoete aardappel, pastinaak en bloemkool.

Missie

Missie

Harvest Bowl voor Harvest Bowl verkleinen we de afstand tussen stad en platteland. Door te weten wie je eten heeft verbouwd, wordt je Harvest Bowl nog lekkerder! We stellen de boer in staat om goed voor ons te zorgen, maar ook voor zijn land. Zo genieten we nog generaties lang van goed eten!

Missie

Harvest Bowl voor Harvest Bowl verkleinen we de afstand tussen stad en platteland. Door te weten wie je eten heeft verbouwd, wordt je Harvest Bowl nog lekkerder! We stellen de boer in staat om goed voor ons te zorgen, maar ook voor zijn land. Zo genieten we nog generaties lang van goed eten!

Visie

Goed eten is het fundament van onze samenleving. (H)eerlijk eten van boeren die we kennen houdt ons en de planeet gezond. Door lokaal en seizoensgebonden te eten kunnen we een sterke band opbouwen met boeren en worden we geprikkeld om na te denken over onze eigen positie binnen ecosystemen.

Als je gevoel hebt bij wat je eet, ontstaat waardering voor de wereld achter de zoete aardappel, pastinaak en bloemkool.