CATERING
VOOR OP HET WERK

Wanneer je als werkgever of als werknemer zoveel mogelijk uit jezelf of uit je team probeert te halen, kan eten daar een belangrijke rol in spelen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een maaltijd die rijk is aan groenten bij kan dragen aan het gevoel van blijdschap en je creativiteit en focus kan stimuleren.
Dit zijn mooie onderzoeksresultaten en wij laten jullie graag zien dat het in de praktijk ook echt werkt. Je kunt bij ons een lunch abonnement afsluiten, maar wij bezorgen ook graag een eenmalige lunch of diner bij jullie op het werk. Deze lunch bevat altijd:

Een gerecht met koolhydraten in de hoofdrol.

Twee gerechten met groenten waar veel vitaminen en mineralen inzitten.

Een gerechtje met een veganistische, vegetarische of dierlijke bron van eiwit.

Catering bezorgen wij al vanaf 10 personen kosteloos bij jullie op het werk. De prijs start vanaf € 9,90 per persoon, hier zitten composteerbare bordjes, schaaltjes en bestek bij inbegrepen.

Gezond en seizoensgebonden eten eenvoudig bezorgd bij jou op het werk, evenement of gewoon thuis.

CATERING
VOOR OP EEN EVENT

Of het nu gaat om een gezellige lunch na een yoga les, een snack tijdens eens interessante meet-up of een diner op een grote beurs, wij vinden het allemaal leuk!

Het makkelijkst is om je aanvraag onderaan de contact pagina kort en helder te omschrijven, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een tof voorstel.