HET ETEN
VAN THE HARVEST

ONS CONCEPT
Om je door de dag heen prettig en energiek te voelen geloven wij dat het goed is om alle voedingsstoffen te eten in een goede verhouding. Dit betekent dat onze maaltijden altijd eiwitten, koolhydraten, gezonde vetten en vitaminen en mineralen bevatten. Deze maaltijden bezorgen wij in buffetvorm bij u thuis, op het werk of op uw evenement.

De maaltijden die je bij ons kunt bestellen kunnen je samenstellen aan de hand van drie eenvoudige stappen:

De Basis

Kies een gerecht dat hoofdzakelijk bestaat uit trage koolhydraten.

De Groenteboer

Kies minimaal twee gerechten met groenten.

De Eiwitbron

Keuze uit een plantaardige eiwitbron en een dierlijke eiwitbron.

“In het nu ligt de wijsheid voor de toekomst”

DE
MAALTIJDEN

ZOVEEL MOGELIJK
GROENTEN

In onze maaltijd krijgen groenten de hoofdrol. Groenten leveren veel vitaminen en mineralen die enorm belangrijk zijn voor het lichaam. Vitaminen en mineralen worden ook wel de olie van het lichaam genoemd.

TRAGE KOOLHYDRATEN

Dit zijn koolhydraten die langzaam worden afgebroken door het lichaam en zorgen voor energie. Trage koolhydraten zijn brandstof voor de spieren en laten de hersenen goed functioneren.

GEZONDE
VETTEN

Gezonde vetten zijn de bouwstenen van onze hersenen en beschermen het lichaam tegen bacteriën. Daarnaast helpen gezonde vetten bij de opname van vitaminen en mineralen en het verteren van eiwit.

ONS IDEE
OVER EIWITTEN

Het lichaam heeft eiwitten nodig om essentiële aminozuren binnen te krijgen. De verwerking van eiwit in het lichaam duurt relatief lang, hierdoor houd je lang een voldaan gevoel. Probeer veel plantaardige eiwitten te eten en eet dierlijke eiwitten met mate.

ALLES IN COMBINATIE

De verschillende ingrediënten van onze maaltijden vullen elkaar aan en zorgen ervoor dat de energie langzaam wordt afgegeven aan het lichaam. Op die manier leveren de maaltijden een bijdrage aan hoe jij je door de dag heen voelt.

Direct in Contact

Not readable? Change text. captcha txt